נפתחה שנת הלימודים במעון האוניברסיטה

זו השנה השניה בה שנת הלימודים נפתחת במעון לילדי קהילת האוניברסיטה

27 אוגוסט 2012
מעון אוניברסיטת תל אביב

שנת הלימודים החדשה נפתחה במעון  לילדי עובדי אוניברסיטת תל-אביב. השנה נפתחו ארבע קבוצות גיל חדשות בהן לומדים כ-100 ילדים בגילאי חצי-שנה עד ארבע. המעון, המתופעל בשיתוף עם ויצ"ו העולמית, מהווה מסגרת חינוכית- טיפולית איכותית לילדי קהילת אוניברסיטת תל-אביב, ומיועד לילדי חוקרים, סטודנטים ועובדים באוניברסיטה. כמו כן מסייע המעון למשפחות מדענים חוזרים. את הילדים מלווה צוות של כ-20 איש, בהן 3 גננות.

הסביבה החינוכית במעון מותאמת לקבוצות הגיל השונות הן במבנה, בציוד ובריהוט, הן בנגישות החומרים, האביזרים, המשחקים והספרים, והן  בעידוד ההתפתחות המוטורית, השכלית, הרגשית והחברתית של כל ילד בהתאם לגילו. כמו כן קיימת הקפדה רבה על סביבה בטיחותית, נקייה ואסתטית, המאפשרת לילד לפתח עצמאות וביטחון.

כחלק משיתוף הפעולה ההדוק עם אוניברסיטת תל-אביב, נהנים ילדי המעון מתכניות חינוכיות ייחודיות, הניתנות על ידי חברי הסגל האקדמי באוניברסיטה. בכל אחת מארבע הכיתות מופעלת לפחות תכנית ייחודית אחת במהלך השנה, בנוסף לחוגים בריתמו-מוסיקה ובחוויה בתנועה.