שבוע הסייבר התשיעי יתקיים ב-23 עד ה-27 ביוני

50 אירועים, 370 דוברים מ-85 מדינות, 8,000 משתתפים וסוס טרויאני ענקי אחד

05 יוני 2019

בלוקצ'יין, בינה מלאכותית, הצפנה קוונטית, פרטיות, הונאות, תעופה ותשתיות קריטיות הם רק חלק מהנושאים החמים של שבוע הסייבר הקרוב. כנס הסייבר המוביל והמשפיע בעולם יתקיים זו השנה התשיעית באוניברסיטת תל אביב, בין התאריכים ה-23 עד ה-27 ביוני, ויכלול עשרות אירועים, המאורגנים על ידי המרכז למחקר סייבר בינתחומי ע"ש בלווטניק, סדנת יובל נאמן למדע, טכנולוגיה וביטחון, מערך הסייבר הלאומי במשרד ראש הממשלה, בשיתוף משרד החוץ.

השבוע יכלול יומיים של מליאה מרכזית אשר במסגרתה ירצו מיטב המומחים ובכירי התעשייה העולמית בתחומי הסייבר, באודטוריום סמולרש, בין התאריכים ה-25-וה-26 ביוני. בנוסף, במהלך השבוע יתקיימו כחמישים כנסים, שולחנות עגולים וכן סדנאות מעשיות בנושאים החמים בתחום.

גם השנה צפויים לפקוד את האירועים כ-8,000 איש ומתוכם כ-2,000 אורחים בכירים מחו"ל מכ-80 מדינות. מומחים עולמיים, מקבלי החלטות ממדינות רבות, משקיעים, סטארטאפים, אנשי טכנולוגיה, אקדמאיים, סטודנטים, האקרים, טכנולוגיים ובכירי התעשייה. כולם יהיו חלק מאירועי שבוע הסייבר.

האירועים מותנים ברישום מוקדם לכל אחד מהאירועים בנפרד באתר הכנס.