שבוע הבינה המלאכותית הראשון באוניברסיטת תל אביב

14 נובמבר 2019

בעקבות שבוע הסייבר הוותיק, שמושך מדי שנה אלפי משתתפים מרחבי העולם, אוניברסיטת תל אביב תקיים לראשונה שבוע AI, בשיתוף אינטל ורשות החדשנות, בין 21-17 בנובמבר 2019. האירוע יהווה פורום בינלאומי לדיון בנושאים החמים בתחום האינטליגנציה המלאכותית, עבור מומחים טכנולוגיים, בכירי תעשייה, אנשי עסקים, נציגי ממשלות ועוד.

בכנס ידונו בין השאר בטכנולוגיות AI ורפואה, ראייה ממוחשבת, חדשנות וסטרטאפים, תחבורה, פיתוח הון אנושי בתחום ועוד. לצד ההרצאות יתקיימו תערוכת פוסטרים מחקריים ותצוגה של החברות המובילות בתחום.

השבוע יכלול שני ימי כנס מרכזיים, שבהם יתקיימו מליאה מרכזית, עשרה מסלולי הרצאות בנושאים מרכזיים בתחום, כולל סימפוזיון מחקר אקדמי, תערוכת סטרטאפים בהובלת רשות החדשנות ואירועי לוויין. בנוסף, בפתיחת השבוע יתקיימו מגוון סדנאות מעשיות שיובילו מומחים בתחום, ובסיומו יתקיים האקתון שיתמקד בשימוש בטכנולוגיות AI לטובת החברה.

בימי הכנס המרכזיים ייקחו חלק דוברים מובילי דעה בתחום הבינה המלאכותית, בהם: פרופ' אמנון שעשוע, נשיא ומנכ"ל Mobileye; פרופ' אלוף (במיל.) יצחק בן ישראל, ראש המרכז למחקר סייבר ע"ש בלווטניק באוניברסיטת תל אביב וממובילי מיזם ה-AI הלאומי; אהרון אהרון, מנכ"ל רשות החדשנות; ד"ר קירה רדינסקי, יו"ר וסמנכ"ל טכנולוגיות Diagnostic Robotics; ד"ר בן לוריקה, מדען נתונים ראשי, O’Reilly media ועוד רבים.

לאתר הכנס >