טקס הוקרה לעובדות ולעובדים המציינים 25 שנות עבודה באוניברסיטה

הטקס המכובד נערך במוזיאון העם היהודי "אנו"

06 אפריל 2022

אוניברסיטת תל אביב ערכה במהלך חודש מרץ טקס הוקרה לעובדות ולעובדים המציינים 25 שנות עבודה באוניברסיטה, ובכלל זה אנשי ונשות סגל אקדמי וסגל מנהלי. הטקס המכובד נערך במוזיאון העם היהודי "אנו" בהשתתפות נשיא האוניברסיטה פרופ' אריאל פורת, הרקטור פרופ' מרק שטייף, המנכ"ל גדי פרנק ויו"ר ארגון הסגל המנהלי אבי מאירוביץ'.

האירוע כלל גם הרצאה של אבי נשר, הבמאי והיוצר המוערך, חתן פרס אופיר, שעסקה בתהליך שמאחורי יצירת סרטיו וביניהם הסרט עטור השבחים "תמונת ניצחון". הטקס אורגן בהובלת אגף משאבי אנוש, האמון לאורך כל השנה על פיתוח ההון האנושי באוניברסיטה, ובסופו הוענק למשתתפים שי כאות הוקרה.

נשיא האוניברסיטה פרופ' אריאל פורת בירך את העובדות והעובדים ואמר: "אנחנו תמיד חושבים על יצירת תחושת השייכות, במיוחד במוסד גדול כמו אוניברסיטת תל אביב. לאוניברסיטה תרומה חברתית עצומה, וזה לא היה מתאפשר ללא מוטיבציה וחברי סגל מעולים מהסגל המנהלי וכן מהסגל האקדמי. אני רוצה להודות לכם גם במישור המנהלי והאקדמי. יש עוד הרבה מה לעשות כדי ליצור תחושת שייכות וכדי לשפר את איכות החיים בקמפוס."