לכו על זה

פרויקט קידום בריאות '10,000 צעדים בקמפוס' יוצא לדרך

11 יוני 2019

הקמפוס שלנו גדול וירוק, וזו בדיוק הסיבה לכך שקל מאוד לשמור בו על כושר ועל הבריאות מבלי להתאמץ יותר מדי. מחקרים מראים כי להליכה של 10,000 צעדים ביום יש השפעה לטובה על מדדים כגון הפחתת אחוז שומן, הורדת לחץ דם, שיפור במדדי גלוקוז בדם בחולי סכרת והפחתת גורמי סיכון למחלות. בנוסף, נמצא כי לאנשים שצועדים מספר רב יותר של צעדים ביום יש פחות כאבי גב תחתון כרוניים וכי הם סובלים פחות מחרדה, מדכאון וממתח, וזה בדיוק מה שאנחנו מאחלים לכל הסטודנטים, הסטודנטיות, אנשי ונשות הסגל האקדמי והמנהלי שלנו.

אז מה עושים? הולכים!

צעדתם מהספרייה המרכזית לפקולטה לרפואה? טיילתם להנאתכם מבניין פורטר אל בית הספר לכלכלה? הגעתם לכמות הצעדים היומית המומלצת. חפשו את המדבקות על מדרכות האוניברסיטה וראו כמה צעדים נשארו לכם להגיע ליעדכם בקמפוס.

רוצים לעקוב מקרוב אחר כמות הצעדים היומית שלכם? הורידו למכשיר הסלולרי אפליקציה לספירת צעדים, ובדקו מה מצב הצעדים שלכם גם כשאתם לא בקמפוס.