סרטו של יובל המאירי, סטודנט בחוג לקולנוע וטלוויזיה, התקבל לפסטיבל סאנדנס

סרטו של המאירי - "אני חושב שזה הכי קרוב לאיך שהצילום נראה", הוא שילוב בין דוקומנטרי לאקספרימנטלי ונעשה במסגרת לימודיו בחוג לקולנוע וטלוויזיה

12 דצמבר 2013
סרטו של יובל המאירי, סטודנט בחוג לקולנוע וטלוויזיה, התקבל לפסטיבל סאנדנס
מתוך הסרט

"אני חושב שזה הכי קרוב לאיך שהצילום נראה", סרטו של יובל המאירי, סטודנט בחוג לקולנוע וטלוויזיה של אוניברסיטת תל-אביב, התקבל לתחרות הרשמית לסרטים קצרים בפסטיבל סאנדנס. יותר מ-8,000 סרטים קצרים נשלחו השנה למשרדי הפסטיבל, מתוכם 60 בלבד נבחרו להשתתף במסגרת תחרות יוקרתית זאת.

סרטו של המאירי, אשר נעשה במסגרת לימודיו בחוג לקולנוע וטלוויזיה של אוניברסיטת תל-אביב, הינו שילוב בין דוקומנטרי לאקספרימנטלי. הוא מספר בו על יומה האחרון של אמו, ובעזרת האנשה של אובייקטים סטטיים, הבמאי ממחיש את רגשותיו.

הסרט כבר הספיק להציג בפסטיבלים רבים בעולם, ביניהם פסטיבל סאן סבסטיאן בו אף זכה במקום השני, פסטיבל הוט דוקס, פסטיבל בוסאן, פסטיבל ירושלים, ופסטיבל נאשוויל בו זכה בשני פרסים נוספים. הסרט מופץ על ידי חברת go2films.

פסטיבל סאנדנס מתקיים בין התאריכים 16-26 בינואר 2014 בעיירת הסקי פארק סיטי ביוטה, ארה"ב.