הנחיות מעודכנות לסגל האקדמי, לסטודנטים ולסגל המינהלי נכון ל-11.3.2020

עודכן: 13.03.2020

בעקבות הנחיות משרד הבריאות להגביל שיעורים של מעל 100 סטודנטים

שלום רב,

בהמשך למכתבינו הקודמים ולהנחיות המעודכנות של משרד הבריאות, כלל האירועים והכנסים, לרבות שיעורים מעל 100 סטודנטים יתקיימו החל ממחר רק באופן מקוון.

לחברי הסגל האקדמי, הבכיר והזוטר

בהתאם למכתב האחרון הנכם מוזמנים להשתמש באחד מהכלים הטכנולוגיים שהעמדנו לרשותכם לצורך כך ולהודיע לסטודנטים על האופן בו יתקיים השיעור.

במקרים חריגים בהם יש קושי מיוחד להיערך לכך כבר ממחר בבוקר, ניתן להודיע לסטודנטים על דחיית השיעור ולהקדיש את הזמן מחר להערכות למימוש האמור באופן מלא ומיטבי החל מיום ראשון הקרוב.

אנו מזכירים לכם כי הכנו עבורכם מדריכים מקוונים לאופן השימוש בתוכנת uniko, המומלצת על ידינו, או בתוכנת zoom.

בנוסף לרשותכם מוקדי תמיכה:

מוקד התמיכה לשימוש ב-uniko: דו"אל virtualt@tauex.tau.ac.il או בטלפון 03-6405527

מוקד התמיכה לשימוש ב-zoom: דו"אל tauonlinehyb@tauex.tau.ac.il  או בטלפון 03-6406714

לסטודנטים

השיעורים המתקיימים בכיתות שהינן מתחת ל 100 סטודנטים, וכן כל יתר הפעילויות האוניברסיטאיות יתקיימו כרגיל, אלא אם תקבלו הודעה ספציפית בעניינם. לגבי קורסים רבי משתתפים המתקיימים בכיתות של מעל 100 סטודנטים הם יבוצעו כאמור החל ממחר באופן מקוון, כאשר המרצה יוציא הודעה לסטודנטים לגבי דרך העברת השיעור.

לחברי הסגל המנהלי

יחד עם הסגל האקדמי, כעת האתגר המשותף הוא כרגיל של כולנו. מהנהלות הפקולטות והמזכירויות שיסייעו לתיאום במקרים בעייתיים, דרך מתאמי המחשוב ואבות הבתים שיהיו את כוח התמיכה בשטח לצד צוותי אגף המחשוב, וירטואל טאו והאונליין שיתמכו במייל ובטלפון, הספריות שעכשיו יותר מתמיד יהוו מקום לימוד עצמאי לסטודנטים, ועד לאגפי המטה השונים כל אחד בתפקידו. גם בהוראה ובמחקר וגם בכלל יתר פעילות המנהל האוניברסיטאי על כולנו להירתם להמשך הרציפות התפקודית של האוניברסיטה בכלל הממדים המגוונים.

אנו עומדים בקשר רציף עם אגודת הסטודנטים וארגוני הסגל במטרה לנסות לתאם ולענות לכל הצרכים באופן המיטבי האפשרי לאור התפתחויות.

בברכה
נשיא, מנכ״ל, רקטור