שיחקו אותה: כל המורים, הבוגרים ותלמידי בית הספר לקולנוע וטלוויזיה, שזכו בפרסי אופיר לשנת 2019

בין הפרסים - פרס השחקנית הטובה ביותר, פרס התסריט ופרס הליהוק

25 ספטמבר 2019

לא פחות מתשעה פרסי אופיר הוענקו השנה למורי, לבוגרי ולתלמידי בית הספר לקולנוע טלוויזיה ע"ש סטיב טיש. בין הזוכים: הבוגר והמרצה ירון שני, שזכה בפרס הבימוי על הסרט "עיניים שלי"; המרצה אורית אזולאי, שזכתה בפרס הליהוק על הסרט "ימים נוראים"; לירון בן שלוש, שגרפה את פרס השחקנית הטובה ביותר על משחקה בסרט "אישה עובדת"; והבוגר סאמח זועבי, שקיבל את הפרס על תסריט הסרט הטוב ביותר "תל אביב על האש".

הבמאית והמרצה מיכל בת אדם זכתה בפרס מפעל חיים, והמרצה נחמן אינגבר זכה בפרס על הישגיו הקולנועיים.

ברכות ואיחולים חמים על הזכיות המרשימות!

הזוכים והזוכות:

המרצה נחמן אינגבר – פרס על הישגים קולנועיים

הבמאית והמרצה מיכל בת אדם – פרס מפעל חיים

פרס הבימוי: הבוגר והמרצה ירון שני על הסרט "עיניים שלי". הפקה: הבוגר סער יוגב מ"בלאק שיפ הפקות" יחד עם נעמי לבארי. צילום: הסטודנטים שי סקיף וניצן לוטם.

השחקן הטוב ביותר: ערן נעים

השחקנית הטובה ביותר: לירון בן שלוש על הסרט "אישה עובדת," בבימויה של המרצה וחברת הסגל האקדמי הבכיר פרופ' מיכל אביעד.

שחקן המשנה: הבוגר והמרצה דובר קוסאשווילי על "קצפת ודובדבנים" (בימוי: הבוגר גור בנטביץ).

שחקנית המשנה: הבוגרת הדס בן ארויה על הסרט "קצפת ודובדבנים" (בימוי: הבוגר גור בנטביץ).

הסרט התיעודי: "יונתן אגסי הציל את חיי" של תומר הימן. צילם הבוגר של בית הספר: עדי רייס. ערך: הבוגר אלכס חוסיד.

פרס הליהוק: המרצה אורית אזולאי על הסרט "ימים נוראים".

פרס עיצוב הפסקול: המרצה תולי חן, יחד עם איציק כהן ושי סיוון על "מאמי".