אלפים לקחו חלק באירועי "ליל המדענים 2014"

אירועי ליל המדענים עמדו השנה בסימן הים והמים

22 ספטמבר 2014
אלפים לקחו חלק באירועי "ליל המדענים 2014"

אלפי משפחות, ילדים ובני נוער לקחו חלק באירועי "ליל המדענים" שנערכו ביום חמישי ה-18.9.14.

באי האירוע נהנו ממגוון פעילויות שונות לילדים ומהרצאות מעניינות שהעבירו מיטב מרצי אוניברסיטת תל-אביב. עמדת הכבאות וההצלה שניצבה במרכז הקמפוס משכה אליה תשומת לב רבה. אנשי הכיבוי הסבירו לצופים כיצד הם עובדים, הדגימו כיבוי שריפה ואף ביצעו חילוץ ממכונית בזמן אמת.

ניסויים מרתקים והרצאות מעניינות

ברחבי הקמפוס הוצבו עמדות ניסויים שביצעו אנשי נוער שוחר מדע. כמו כן נערך מופע של גיא המדען ונערכה סדנה להפרחת בועות סבון.

המנה העיקרית של הערב כללה הרצאות קצרות של מרצי האוניברסיטה בנושא הים והמים. 13 אנשי סגל הרצו בפני הקהל הרחב בנושאים שונים כגון עולם הספוגים הימיים, חיישני אדים זעירים והמים בישראל בימי הבריטים.

גלריית תמונות "ליל המדענים 2014" >