אשת הנשיא, מיכל הרצוג, ביקרה במיצב "מאוחדים נגד הטרור" באוניברסיטת תל אביב

המיצב מציג תמונות של כלל החטופות.ים והנעדרות.ים וכן הנרצחים.ות והנופלים.ות. מקרב חיילי צה"ל ואזרחי המדינה

02 נובמבר 2023
מיכל הרצוג, אשת נשיא המדינה, במיצג 'מאוחדים נגד הטרור' באוניברסיטת תל אביב

אשת הנשיא, מיכל הרצוג, ביקרה במיצב "מאוחדים נגד הטרור", 'UNITED AGAINST TERRORISM', באולם סמולרש באוניברסיטת תל אביב. המיצב הוקם ביוזמת אגודת הסטודנטים ובמסגרתו מוצגים על הכיסאות הריקים באולם תמונות של כלל החטופות.ים והנעדרות.ים וכן הנרצחים.ות והנופלים.ות. מקרב חיילי צה"ל ואזרחי המדינה. המראה המצמרר שממחיש את כמות החללים לא משאיר עין יבשה.

הביקור של הגב' הרצוג במיצב נערך בהשתתפות נשיא האוניברסיטה, פרופ' אריאל פורת, יו"ר אגודת הסטודנטים דניאל זילבר וכן נציגים נוספים של האגודה. המיצב הוא חלק ממיזם רחב היקף אשר כולל עשרות עצרות תמיכה והצגת מיצגים בעשרות אוניברסיטאות מובילות בארה"ב ובאירופה, וזאת במטרה לסייע להסברה הישראלית ולחשוף את הזוועות של מתקפת הטרור של חמאס. בין הקמפוסים הרבים שלוקחים חלק במיזם: ייל, NYU , MIT, אוניברסיטת מישיגן ועוד.

מיכל הרצוג, אשת נשיא המדינה ופרופ' אריאל פורת, נשיא אוניברסיטת תל אביב, מול תמונות הסטודנטים והסטודנטיות מקהילת האוניברסיטה שנרצחו ב-7.10, במסגרת מיצג 'מאוחדים נגד הטרור' באולם סמולרש שבאוניברסיטה