מפגש חשיפה לקורס היזמות שפועל לפצח את האתגרים שחוות ערים באזור הים התיכון

בואו למפגש חשיפה לקורס החינמי והחדשני שפועל לפצח את האתגרים שחוות ערים באזור הים התיכון

29 במרץ 2023, 13:00
בזום
ללא תשלום
מפגש חשיפה לקורס היזמות שפועל לפצח את האתגרים שחוות ערים באזור הים התיכון

יש לך רעיונות לפתרונות חכמים שיכולים להפוך את החיים שלנו בערים לנעימים, כלכליים ואיכותיים יותר? רוצה להוציא אותם לפועל? המעבדה לחדשנות ולקיימות עירונית בחוג ללימודי הסביבה מזמינה אותך למפגש חשיפה מיוחד של הקורס החינמי המקוון Smart City Online Training Course, שנותן מבט עדכני ומקיף על שוק 'הערים החכמות', על האתגרים שערי הים התיכון מתמודדות איתם, על תחומי פעילות ומגמות טכנולוגיות, ומלמד איך ליצור שיתופי פעולה כדי ליישם יחד פתרונות מערכתיים וגישות עדכניות של עיר חכמה, בריאה, חסינה ואטרקטיבית לתושבים ולמבקרים.

המפגש יתקיים ביום רביעי | 29.3 | 13:00 | בזום

להרשמה >

הקורס החדשני שפותח במסגרת המחקר היישומי SME4SMARTCITIES, הוא יוזמה של תוכנית ENI CBC MED באיחוד האירופי, בהשתתפות ספרד, איטליה וישראל. זהו קורס מקוון שמבוסס על שילוב הניסיון והידע של גופים אקדמיים, מומחים מקצועיים, מרכזי חדשנות וערים באזור הים התיכון - ללא כוונת רווח, ללא קידום מסחרי וללא אג'נדות, פרט למטרה המוצהרת של חיבור בין חברות יזמיות וחדשניות ובין ערים, כדי לקדם חדשנות וקיימות בערים סביב הים התיכון. תכני הקורס נכתבו על ידי מומחים מאוניברסיטת תל אביב, מאוניברסיטת גנואה באיטליה, ממרכז החדשנות FILSE בליגוריה איטליה ומומחים בעלי ניסיון רב בתחומי החדשנות. הוא בנוי משישה מודולים בנושאים מגוונים, ונלמד בקצב אישי באמצעות שיעורים קצרים וסרטוני וידאו מוקלטים עם מומחים מהתעשייה ומארגונים מקצועיים.

מה יהיה במפגש?

את האירוע ינהלו ד"ר אורלי רונן, ראשת המעבדה לחדשנות ולקיימות עירונית, ואביגדור שרון, אף הוא מהמעבדה לחדשנות ולקיימות עירונית. שניהם לקחו חלק בכתיבת תכני הקורס.

• הצגה קצרה של הפרויקט ליצירת שיתופי פעולה בין חברות חדשניות ובין ערים לפיתוח פתרונות חדשניים
  • הצגת מיזמי שיתופי פעולה בין חברות מישראל, איטליה וספרד
  • הצגת הקורס המקוון