כנס הסייבר הבינלאומי השנתי הרביעי

אוניברסיטת תל אביב
ללא תשלום
כנס הסייבר הבינלאומי השנתי הרביעי

סדנת יובל נאמן למדע, טכנולוגיה וביטחון, ומטה הסייבר הלאומי, יקיימו בין ה-14.9.14-15.9.14 את כנס הסייבר הבינלאומי השנתי ה-IV.

הכנס מתקיים באוניברסיטת תל-אביב זו השנה הרביעית ברציפות, וגם הפעם יכבדו אותנו בנוכחותם ראש הממשלה, מר בנימין נתניהו, שר הביטחון משה (בוגי) יעלון, שר המדע, הטכנולוגיה והחלל יעקב פרי, וכן רשימת דוברים מכובדים ומומחי סייבר בינלאומיים.

הגנרל קית' אלכסנדר, שעמד עד לאחרונה בראש ה-NSA, יגיע אף הוא לראשונה לדבר בכנס. בנוסף, בין הדוברים מחו"ל: כריסטופר פיינטר, מתאם פעילות הסייבר במשרד מזכיר המדינה, ארה"ב, ג'יימס קווינלט, מנהל תחום הסייבר בקבינט המדיני, בריטניה, סורין דוקארו, סגן מזכ"ל נאטו וכן בכירים מחברות רב לאומיות רבות.

המליאה המרכזית תתקיים באולם סמולרש.

קישור לצפייה באתר >

לרישום לכנס המרכזי >

במקביל למליאה המרכזית יתקיימו שני מושבים נוספים מרתקים וייחודיים (ההשתתפות במושבים חופשית אך מותנית ברישום מוקדם):

מסלול אקדמי בנושא אבטחת סייבר: במושב יוצגו מחקרי סייבר ומחקרים אינטרדיסציפלינריים שמתקיימים באקדמיה הישראלית ובעולם ויוצגו על ידי חוקרים מאוניברסיטת מרילנד, הרווארד, הטכניון, בן גוריון וכמובן אוניברסיטת תל-אביב. המושב יתקיים ביום שני, 15.9.14, בין השעות 10:30 – 13:00.

לרישום למסלול האקדמי >

מסלול טכנולוגי מקצועי - Hack Talks: המושב יתמקד בטכנולוגיות המתקדמות ו"פורצות" הדרך בתחום הסייבר, בהשתתפות מומחי אבטחת מידע בכירים בישראל. המושב יתקיים ביום שני, 15.9.14, בין השעות 14:15 – 16:20.

לרישום למסלול הטכנולוגי המקצועי - Hack Talks >

שני המושבים יתקיימו באולם כס המשפט שבבניין טרובוביץ', במקביל למליאה המרכזית.

מתחם הסטרטאפים יאפשר מפגש בין הסטארטאפים למשקיעים

במהלך שני ימי הכנס יפעל מתחם בסמוך לאודיטוריום סמולרש שבו יציגו עשרות סטארטאפים ישראלים מתחום הסייבר את הטכנולוגיות המתקדמות ביותר. המתחם יכלול גם אזור שיוקדש לחדשנות טכנולוגית והדגמות, ו-Cyber Lounge – פינות ישיבה לנטוורקינג שבהן יוכלו האורחים להפגש וליצור קשרים בין משקיעים לחברות. המתחם פתוח לקהל ואינו דורש רישום מוקדם.