תואר שני בהיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה

07.06.21 יום שני
שעה

את מי תפגשו
פרופ' רחל גלי צינמון - דקאנית הפקולטה (דברי פתיחה)
פרופ' יואב אלון - יועץ התואר השני
ד"ר עמוס נדן – ראש תוכנית המזרח התיכון בן זמננו (תוכנית הבכירים)
על מה נדבר
הצגת תוכניות הלימודים, מפגש עם בוגרי התוכניות, שאלות ותשובות בענייני תכנים ותעסוקה.
על תוכנית הלימודים
מטרתן של תוכניות הלימודים היא להקנות לתלמידים ידע והבנה מעמיקים בתולדות המזרח התיכון. הסטודנטים בתוכניות מרחיבים את ידיעותיהם אודות מדינות האזור, תוך דיון בסוגיות כלל-אזוריות כגון תנועות אסלאמיות ולאומיות, צורות המשטר, מבנים חברתיים, תרבותיים, כלכליים ושינויים שחלו בהם. הלימודים מקנים כלים לניתוח תהליכים ותמורות באזור, תוך שימוש בכלי הדיסציפלינה ההיסטורית ובתאוריות רלוונטיות ממדעי החברה. בוגרות ובוגרי התוכניות מעידות ומעידים על שימושיות רבה של תכני הלימוד במקומות העבודה, בין אם באקדמיה ובין אם מחוצה לה.
חזור למעלה
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>
אוניברסיטת תל-אביב, רחוב חיים לבנון 30, 6997801.