لقب أول في تاريخ الشرق الأوسط وأفريقيا - لقاء باللغة العربية (מפגש בערבית לתואר ראשון בהיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה)

חזרה
יום פתוח מקוון

תאריך
08.02.21 יום שני
שעה

את מי תפגשו
ד"ר עבד כנאענה – מרצה בכיר בחוג | د. عبد كناعنة – محاضر كبير في قسم تاريخ الشرق الأوسط وأفريقيا
מר אילי שהלא - סטודנט בחוג | السيد ايلي شهلا - طالب في قسم تاريخ الشرق الأوسط وأفريقيا
על מה נדבר
הצגת תוכנית הלימודים, שאלות ותשובות | عرض مسارات الدراسة، أسئلة وأجوبة
על תוכנית הלימודים
אם ברצונך לחוות, ללמוד ולהבין את המזרח התיכון ואפריקה – החוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה הוא המקום. החוג הוא מהמובילים בישראל ובעולם בתחומו, והלימודים בו פותחים צוהר להבנת המזרח התיכון ועולם הערבים והאסלאם של ימינו. תוכנית הלימודים כוללת למידת השפות הערבית, הפרסית והתורכית, לצד מגוון שיעורי בחירה בנושאי כלכלה, חברה, פוליטיקה, סביבה, דת ותרבות במרחב המזרח-תיכוני. | إن كنت ترغب بدراسة وفهم الشرق الأوسط وأفريقيا – فإن قسم تاريخ الشرق الأوسط وأفريقيا في جامعة تل أبيب هو المكان الملائم لك بالضبط. القسم ذو مكانة محترمة عالميا ومن خلال الدراسة فيه يمكنك الحصول على فهم عميق للشرق الأوسط وللعالم العربي المعاصِرَين. ضمن برنامجنا التعليمي يمكنك دراسة اللغة الفارسية واللغة التركية، بالإضافة الى مجموعة واسعة ومتنوعة من مساقات التعليم في مواضيع الاقتصاد، المجتمع، السياسة، البيئة، الأديان والثقافات المتعددة والغنية في الشرق الأوسط.
חזור למעלה
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>
אוניברסיטת תל-אביב, רחוב חיים לבנון 30, 6997801.