יום פתוח באוניברסיטת תל אביב

אוניברסיטת תל אביב
ללא תשלום
יום פתוח באוניברסיטת תל אביב

היום הפתוח של אוניברסיטת תל אביב יתקיים ביום שישי, ה-3.2.17, בין השעות 9:00 - 13:00.

מוקד היום הפתוח יתקיים באולם סמולרש, שם יעמדו לרשותך נציגים ומידע אודות הנושאים הבאים:

אגף רישום ומינהל תלמידים

כל המידע על מסלולי הלימוד ואופני רישום, חתכי קבלה עדכניים, סיכויי קבלה ורישום מקוון

מתלבט מה ללמוד? כניסה חופשית ביום הפתוח לספריית המידע של עולם המקצועות.

הספרייה נמצאת בבניין הסטודנטים ע"ש א. מיטשל, חדר 235.

סדנא למתלבטים בבחירת תחום לימודים

סדנת נטיות מקצועיות בבחירת מקצוע בהדרכת צוות מקצועי של פסיכולוגים ויועצים של המרכז לייעוץ לימודי.
הסדנה תתקיים בשלושה סבבים בבניין דן דויד
ההשתתפות על בסיס מקום פנוי. מספר המקומות מוגבל.

המכינה האוניברסיטאית

המכינה נועדה לשפר את ציוניך ולאפשר לך להתקבל ללימודים באוניברסיטה. לומדים שנה אקדמית באחד ממסלולי הלימוד, בהתאם למה שתרצה ללמוד בהמשך באוניברסיטה: הנדסה ומדעים מדויקים, מדעי החיים והרפואה ומדעי החברה והרוח.

מכינה מקוצרת להנדסה ולמדעים מדויקים

אם ציוניך אינם רחוקים מסף הקבלה ללימודי הנדסה אך עדיין אינם מספקים לך מיועדת המכינה המקוצרת. מתחילים לימודים בסמסטר ב' עוד השנה מצליחים בבחינות הסיום ומתקבלים ללימודי התואר כבר בשנה"ל הבאה. לפרטים על מסגרות הלימוד במכינה >>

תכניות מצטיינים

התכנית הבין-תחומית לתלמידים מצטיינים ע"ש עדי לאוטמן, התכנית החד-תחומית לתלמידים מצטיינים ע"ש עדי לאוטמן, תכנית המצטיינים במדעי הרוח ובאמנויות, תכנית מצטיינים בביולוגיה, תכנית מצטיינים בכימיה.

דקאנט הסטודנטים ע"ש רות ואלן זיגלר

מלגות, מעונות, הלוואות, פרויקטים במעורבות חברתית, סיוע כלכלי, רווחת הסטודנט, ליקויי למידה, המרכז לפיתוח קריירה, ייעוץ בבחירת מקצוע, שירות פסיכולוגי

מתחם "מעורב תל אביבי" – מעורבות חברתית באוניברסיטת תל אביב

מתחם בינלאומי Tau International – לימודים בתכניות בינלאומיות באוניברסיטת תל אביב

היחידה ללימודי שפות – אנגלית ועוד 15 שפות

העתודה האקדמית – מידע על הגשת מועמדות, תהליך המיון והקבלה

אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב

מרכז עלית לספורט באוניברסיטת תל אביב

מפגש למועמדי תכנית "אדמאס", הפועלת להנגשת ההשכלה הגבוהה ליוצאי אתיופיה, יתקיים בין השעות 10:00 - 11:30, בבניין הפקולטה למשפטים, קומה 1, אולם 100 (קגן).

להרשמה ולמידע נוסף  >