סיורי "בתים מבפנים" בגנים הבוטניים ובגן הזואולוגי של אוניברסיטת תל-אביב

הגן הזואולוגי והגנים הבוטניים
ללא תשלום
סיורי "בתים מבפנים" בגנים הבוטניים ובגן הזואולוגי של אוניברסיטת תל-אביב

קמפוס טבע לוקח חלק באירוע "בתים מבפנים" של עיריית תל אביב-יפו ומזמין אתכם לסיורים בגן למחקר זואולוגי ובגנים הבוטניים:

לכל צמח - בית גידול

מדוע הצבר קוצני ובשרני ולאורן מחטים במקום עלים? הגן הבוטני של אוניברסיטת תל אביב מזמין לשני סיורים לכל המשפחה, שבהם יוצגו בתי גידול של צמחים שונים מהארץ ומהעולם והנופים האופייניים להם. משך כל סיור כשעה.

בין בית לבית גידול

האם שאלתם את עצמכם פעם איפה ישן התנין או מתי נדלק האור בבית של העטלפים?הגן הזואולוגי של אוניברסיטת תל אביב מזמין לשני סיורים לכל המשפחה שבהם יוצגו מגוון בעלי חיים מישראל והתאמתם לבתי הגידול שלהם. משך כל סיור כשעה.

• איפה? הגן הבוטני, אוניברסיטת תל אביב, רחוב קלאוזנר, רמת אביב
  • מתי? חמישי, 26.5, 16:00 | חמישי, 26.5, 17:30
  • איך מגיעים? קווי האוטובוס הישירים לגנים: דן: 45 ,25 ,7; אגד: 222, 270, 271, 274; קווים: 94, 137.
  • איך נרשמים? 2 סיורים מוגבלים ל-30 משתתפים ברישום מוקדם. ההרשמה דרך אתר בתים מבפנים.

ההרשמה דרך אתר בתים מבפנים.

למידע נוסף >