נעלו את נעלי הריצה ובואו למרוץ האוניברסיטה התשיעי ע"ש נועם גולדמן

20 בנובמבר 2018, 18:00
מרכז הספורט
נעלו את נעלי הריצה ובואו למרוץ האוניברסיטה התשיעי ע"ש נועם גולדמן

אוניברסיטת תל אביב בחרה בדרך יצירתית להנציח את שמו של נועם גולדמן ז”ל, סטודנט לכלכלה וחשבונאות באוניברסיטת תל אביב, שנהרג בקרב במלחמת לבנון השנייה.

מדי שנה הופך הקמפוס למסלול ריצה, ואלפי סטודנטיות וסטודנטים, נשות ואנשי סגל וחובבי ריצה נוספים משתתפים במרוץ הלילי על שמו של גולדמן.

מרוץ הלילה, שיתקיים השנה בפעם התשיעית ואורכו חמישה ק"מ, יוזנק ע"י נשיא האוניברסיטה, פרופ' יוסף קלפטר, יחלוף ברחובות הסמוכים לקמפוס ובתוכו, ומתאים לכל הגילאים ולכל רמות הכושר הגופני.

הייחודיות שבשילוב ספורט, כושר, הנצחה ותרומה לקהילה באה לידי ביטוי במרוץ זה ביתר שאת. עובדי האוניברסיטה, סטודנטים והקהל הרחב מוזמנים לבוא, לרוץ וליהנות.

18:30 - התכנסות וחלוקת ערכות באיצטדיון האתלטיקה הסמוך לקמפוס

19:30 - הזנקה

20:35 - טקס סיום (זמן משוער)

נתראה בקו הזינוק!