יום פתוח של TAU International

08 בספטמבר 2015, 14:00

ללא תשלום
יום פתוח של TAU International

ביום רביעי, ה-8.9.15, יתקיים בקמפוס יום פתוח של בית הספר הבינלאומי של אוניברסיטת תל-אביב.

למעלה מ-1200 סטודנטים מכל רחבי העולם, ממדינות אירופה, ארה"ב, סין, יפן ודרום אמריקה, כמו גם ממדינות שכנות לנו במזה"ת ובאפריקה - לומדים מדי שנה באוניברסיטת תל-אביב במגוןן תכניות ייחודיות בשפה האנגלית במסגרת בית הספר הבינלאומי TAU International.

במהלך היום הפתוח ייפגשו המועמדים עם נציגי התכניות, עם סטודנטים ועם בוגרי בית הספר. כמו כן ייערך סיור מודרך באנגלית ברחבי הקמפוס.

למידע נוסף בעמוד הפייסבוק >

להרשמה >

Tel Aviv University invites you and your family to attend our Open House on 8.9.15.

Join us for a guided tour of campus in English, learn more about our international programs, and meet our staff & students!

The tour starts at 17:00 right next to the main entrance of Tel Aviv University, followed by a get-together on the new terrace of the International office.

registration >