מפגשי שישי של הפורום ללימודי נשים ומגדר: "חושבות. מדברות. עושות"

06 במאי 2016, 10:00 - 12:30
הפקולטה למשפטים, אולם כס המשפט
ללא תשלום
פמיניזם

סדרת מפגשים של הפורום ללימודי נשים ומגדר בתמיכת NCJW

כל מפגש יתחיל בארוחת בוקר בריאה

מפגש רביעי - תאריך 6.5.2016 - "פמיניזם במרחב הוירטואלי"

האינטרנט הפך לאתר רוחש של פעילות פמיניסטית המזמנת חוויות מורכבות. יש שמוצאות בו מרחב מרגש ומעצים המאפשר שיתוף ידע בין נשים בעלות תחומי עניין וזהות משותפים ואילו אחרות חשות שזהו מקום אלים וקשה, המזמן חוויות ואתגרים שמחלישים נשים, ומרחב שאף עלול לחבל בקהילה הפמיניסטית ובאקטיביזם שנוצר בשטח. הדוברות ישטחו בפנינו פנים שונים של הדיון ויספרו על מגוון האפשרויות הקיימות לפעילוּת פמיניסטית במרחב הוירטואלי.

יו"ר: חנה הרצוג - החוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה אוניברסיטת תל אביב; מנהלת שותפה "שוות", המרכז לקידום נשים בזירה הציבורית, מכון ון ליר בירושלים

דוברות:

• חנה רדו, משנה ליו"ר קבוצת מקאן, יו"ר מקאן וואלי, עומדת בראש 'פרסונה'
  • עירית נגבי, מרצה במכללה האקדמית אשקלון ובאוניברסיטה העברית
  • שרון מייבסקי, כותבת, יוצרת, פעילה פמיניסטית. בעלת הבלוג "דוסה פמיניסטה"
  • לנה רוסובסקי, מאסטרנטית בתכנית ללימודי נשים ומגדר באוניברסיטת תל-אביב, פמיניסטית, אקטיביסטית; מנהלת קבוצת פייסבוק "רוסיות בלי חוש הומור וחבריהן"
  • שרון גבע, מרצה במכללת סמינר הקיבוצים ובאוניברסיטת תל-אביב
  • ציפי ערן, פעילה פמיניסטית, מייסדת הבלוג "שולפת ציפורניים" ומקימת "ויקי נשים"

לפרטים נוספים ncjwforum@gmail.com