הפנינג לכל המשפחה - אירוע אתנחתא בסימן עתידנות

רחבת אודיטוריום סמולרש
לא תשלום
הפנינג לכל המשפחה  - אירוע אתנחתא בסימן עתידנות

פעילויות לכל המשפחה ברחבה החיצונית של אודיטוריום סמולרש!

החל מהשעה 17:00, הכניסה לפעילויות חופשית וללא צורך ברישום מראש. הפעילות מתאימה לגילאי שנה עד 12.

• "רובוט בא לבקר" מופע מרגש לילדים המספר על ביקור מפתיע של הרובוט החמוד רובי, שהגיע ממעבדתו של דוקטור עתידי. רובי מחפש חברים חדשים, אבל אינו יודע איך מדברים ומתקשרים עם יצורים שאינם רובוטים... למשל, ילדים.
  • נוער שוחר מדע בהדגמה והסברים בנושאי מתח פנים, חלליות ותקשורת לוויינים, והחיים במאדים
  • הצצה למעבדת הסקרנות של ד"ר גורן גורדון, פעילות עם טאבלטים ומפגש עם ג'ורג' הרובוט
  • דוכן מציאות מדומה: עמדת התנסות במשקפי מציאות מדומה עם שלל חוויות מלהיבות!
  • פינת יצירה הכוללת סדנה ליצירת מובייל איזון חלליות מדליק
  • ועוד הפתעות נוספות

בנוסף, כמיטב מסורת אירועי אתנחתא, באודיטוריום יתקיימו הרצאות קצרות בנושא עתידנות מפי מיטב החוקרים של אוניברסיטת תל אביב.

לרגל חגיגות ה-30 לפסטיבל הבינלאומי לסרטי סטודנטים, נקרין בהקרנת בכורה את הסרט הקצר "מפתחות". הסרט משתתף השנה בפרויקט הדגל של הפסטיבל "אוטובוס הסרטים" ונעשה על ידי סטודנטים בשנה ג' בחוג ללימודי קולנוע וטלוויזיה באוניברסיטת תל אביב.

הכניסה להרצאות באודיטוריום בהרשמה מראש בלבד. ההרשמה תפתח ביום ראשון 8.5 לקראת השעה 10:00 בבוקר באתר אתנחתא http://pausa.tau.ac.il/

הכניסה לפעילויות ללא תשלום!

לעמוד האירוע בפייסבוק >