שבוע הסייבר 2022

אוניברסיטת תל אביב
ללא תשלום
שבוע הסייבר 2022

שבוע הסייבר, מכנסי הסייבר המובילים בעולם, יתקיים זו השנה ה-12 באוניברסיטת ת"א, ב-30-27 ביוני, 2022.

השבוע יכלול יומיים של מליאה (28-29 ביוני), שבמסגרתה ירצו מיטב המומחים ובכירי התעשייה העולמית, על הבמה המרכזית באודטוריום סמולרש.

ניתן לצפות בשידור חי במליאה בלינקדאין של אוניברסיטת תל אביב בקישורים הבאים:

מליאה ראשית – יום 1 >

מליאה ראשית – יום 2 >

כמו כן, ניתן יהיה לצפות בלייב במפגש "הנוף העתידי של עולם אבטחת הסייבר - 2030 ומעבר לכך", ביום שני, 27.6, החל משעה 16:00 >

בנוסף, במהלך השבוע יתקיימו כארבעים כנסים, שולחנות עגולים וכן סדנאות מעשיות בנושאים החמים, כמו: ענן, בינה מלאכותית, הצפנה קוונטית, פרטיות, הונאות, תעופה, תשתיות קריטיות, NFT וקריפטו ועוד.

גם השנה צפויים לפקוד את האירועים אלפי אנשים מכל רחבי העולם, לצד מומחים, מקבלי החלטות, משקיעים, סטרטאפים, אנשי טכנולוגיה, אקדמאיים, סטודנטים, האקרים, טכנולוגיים ובכירי התעשייה, אשר יגיעו מרחבי העולם לקחת חלק באירועי שבוע הסייבר.

האירועים מותנים ברישום מוקדם (ללא תשלום): https://cyberweek.tau.ac.il/2022/