מפגש היכרות עם מסלול תיאטרון קהילתי של הפקולטה לאמנויות

בואו להכיר מקרוב את המסלול שמשלב אמנות ואקטיביזם ומחולל שינוי בקהילות ובמסגרות חברתיות וחינוכיות

15 באוגוסט 2022, 16:00
בניין מקסיקו
ללא תשלום
מפגש היכרות עם מסלול תיאטרון קהילתי של הפקולטה לאמנויות

יש לך תשוקה לעולם התיאטרון? תמיד חלמת להוביל שינוי בדרך יצירתית? המפגש הזה הוא בשבילך: סדנת היכרות עם מסלול תיאטרון קהילתי וארטיביזם (אמנות ואקטיביזם) במסגרת התואר הראשון בחוג לאמנות תיאטרון.

במפגש ההיכרות נתנסה במשחקי תיאטרון מותאמים לבניית ולגיבוש קבוצת תיאטרון, ובטכניקות משחק ובימוי והתאמתן לאוכלוסיות מגוונות. נחווה ונתנסה בקשר בין משחקיות, הנאה, יצרתיות, דמיון ולמידה.

האירוע יתקיים ביום שני | 15.8 | 16:00 | בבניין מקסיקו.

להרשמה למפגש >

מטרת הלימודים במסלול תיאטרון קהילתי וארטיביזם היא להכשיר במאיות ובמאי תיאטרון לעבודה עם, בתוך ולמען קהילות ומסגרות חברתיות וחינוכיות שונות, מתוך הכרה בכוחו של התיאטרון לחולל שינוי ולהביא להעצמת הפרט והקהילה.

לימודי התיאטרון הקהילתי שמים דגש על פיתוח כלים לבימוי ויצירה בקהילה, כגון בימוי והוראת משחק של "לא-שחקנים", תהליכי עבודה בקבוצה וגיבושה, יצירה מתוך חומרים אישיים, מיומנויות של הפקה ועיצוב בתיאטרון קהילתי, בשילוב עם לימודים עיוניים בסוגיות היסטוריות, אסתטיות ופרשניות של אמנות התיאטרון, ובנוסף היכרות עם תיאוריות רלבנטיות בתחומי החינוך, העבודה הסוציאלית, הפסיכולוגיה החברתית וביקורת התרבות.

כחלק מלימודי התואר הראשון תשתתפו בשיעורי הפקה ותוכלו להשתלב בתפקידי הפקה בתיאטרון האוניברסיטה ובפרויקט תיאטרון עם ובתוך קהילה.

להרשמה לאירוע >