תערוכה: קו דליים - עינת פלד

קו דליים

רש(ו)מים מחפירות תל עזקה

עינת פלד

עינת פלד, מאיירת בוגרת המחלקה לעיצוב גרפי בבצלאל, שעוסקת רבות בהתבוננות ובתיעוד, התלוותה למשלחת החפירות הארכיאולוגיות של אוניברסיטת תל אביב בתל עזקה. במשך שלושה ימים באוגוסט היא איירה וצילמה רשמים מהמקום ומהאנשים העוסקים במלאכה בחום הקופח. התערוכה מציגה רישומים ועבודות נוספות שנקודת המוצא שלהן היא התבוננות ותיעוד הפעילות הרוחשת על התל, שמתקיימת כל הזמן בתפר שבין עבר להווה, כשהטבע מסביב חי ונושם וממשיך בשלו גם כששרידים עתיקים שקפאו בזמן מתגלים.

התערוכה תוצג בימים א׳-ה׳, 19:30-09:00, במסדרון החוג והמכון לארכיאולוגיה, בניין גילמן, קומה 2.

התערוכה מתקיימת במסגרת שבוע האיור 2018, בשיתוף המכון לארכיאולוגיה ע״ש סוניה ומרקו נדלר.

למידע נוסף >

לעמוד האירוע בפייסבוק >