קול קורא: אוניברסיטת תל-אביב לנוער מחפשת את מדעני וממציאי העתיד

אוניברסיטת תל-אביב לנוער מחפשת תלמידים למחזור השביעי של תכנית הנשיא לטיפוח מדעני וממציאי העתיד

26 נובמבר 2014
אוניברסיטת תל-אביב לנוער מחפשת את מדעני וממציאי העתיד
תלמידי התכנית "מדעני וממציאי העתיד" עם הנשיא שמעון פרס, בחג הסוכות, 2012

בקיץ תשע"ו יפתח המחזור השביעי של תכנית מדעני וממציאי העתיד, אשר נבנתה ברוח חזונו של נשיא המדינה לשעבר, מר שמעון פרס.

התכנית כוללת לימודים אקדמיים וצבירת נקודות זכות לתואר ראשון, לצד עבודה במעבדות מחקר. מטרתה לאפשר לתלמידים החל מחטיבת הביניים ובמהלך התיכון, למצות את הפוטנציאל הלימודי שלהם ולהשתייך לנבחרת מדעית-טכנולוגית.

התכנית  מיועדת  לתלמידות ולתלמידים בוגרי כיתות ח', בעלי נטייה מדעית חזקה, חשיבה יצירתית, תשוקה לידע ונכונות להשקעה.

בתכנית שלושה מסלולים:

• מסלול הפיזיקה - לימודים אקדמיים מעמיקים בתחום הפיזיקה והמתמטיקה לצד התנסות בקורס מעבדה בבית הספר לפיזיקה. התלמידים במסלול ידרשו לרמה אקדמית גבוהה במיוחד.
  • מסלול הביומד - לימוד קורסי הליבה במקצועות הביולוגיה והכימיה הניתנים בפקולטה למדעי החיים. מסלול זה מיועד לתלמידים בעלי יכולת ניתוח והבנת תהליכים מורכבים בטבע ונטייה לתחום הרפואה.
  • מסלול הסייבר - לימודי מתמטיקה ומדעי המחשב ברמה אקדמית לצד התנסות בפרויקטים מעשיים בתחום אבטחת הסייבר וחשיפה לעולם ההיי-טק. המסלול מיועד לתלמידים בעלי זיקה טכנולוגית ויכולת התמודדות עם תכנים מתמטיים ברמה אקדמית גבוהה.

להרשמה ולמידע נוסף >