פרופ' נועם אליעז נבחר לדקאן הפקולטה להנדסה

מחליף בתפקידו את פרופ' יוסי רוזנווקס

16 יוני 2022

פרופ' נועם אליעז נבחר לדקאן הפקולטה להנדסה ע"ש איבי ואלדר פליישמן. פרופ' אליעז מחליף בתפקידו את פרופ' יוסי רוזנווקס וכהונתו תחל ב-1.7.22. פרופ' אליעז הוא מייסד המחלקה למדע והנדסה של חומרים בפקולטה להנדסה וחוקר מוערך בעל שם עולמי אשר זוכה להערכה עולמית על הישגיו. פרופ' אליעז הוא חבר באקדמיה הלאומית לממציאים של ארה"ב, ולאחרונה נבחר לעמוד בראש המרכז המשותף עם אוניברסיטת TIET שבהודו.

פרופ' אליעז: "אני נרגש להתחיל את עבודתי מול הסגל האקדמי והמנהלי הנהדר בפקולטה שלנו, קהל הסטודנטים והבוגרים, וכן שותפינו בתעשייה ובמשרדי הממשלה, על מנת להצעיד את הפקולטה להישגים גבוהים אף יותר ולהגביר את השפעתה על העולם. סביבת העבודה והמחקר של מהנדסים ומהנדסות באוניברסיטת תל אביב מעודדת בין תחומיות, שיתופי פעולה וחדשנות, לצד שאיפה למצוינות הן במחקר והן בהוראה. אני מזמין את המתעניינים והמתעניינות לקחת חלק במסע מרתק ולהצטרף אלינו כדי לבנות את עתיד תחום ההנדסה, תוך התמודדות עם מגוון רחב של אתגרים לצידן של הזדמנויות רבות.