הוא משלנו: שיא גינס לליאור גלר על סרט הסטודנטים שלו, שזכה במספר הפרסים הרב ביותר

הסרט "דרכים" של ליאור גלר, סטודנט בביה"ס לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש, הוקרן ב-60 פסטיבלים וזכה ב-24 פרסים

06 אפריל 2017
הוא משלנו: שיא גינס לליאור גלר על סרט הסטודנטים שלו, שזכה למספר הפרסים הרב ביותר

סרט סטודנטים בשם "דרכים", שנעשה בביה"ס לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש באוניברסיטת תל אביב, קבע שיא גינס עולמי כסרט סטודנטים קצר שזכה למספר הפרסים הרב ביותר.

הסרט שיצר התסריטאי והבמאי, ליאור גלר, הוא דרמת פשע נועזת באורך של 20 דקות, המספרת את סיפורו של ילד ערבי מלוד החולם לברוח מחייו האלימים ורווי הסמים, ומקבל סיוע מחייל ישראלי משוחרר.

הסרט הקצר היה מועמד לפרס האקדמיה האמריקאית לקולנוע בקטגוריית סרטי סטודנטים והוקרן במעל 60 פסטיבלים ב-36 מדינות, זכה ב-24 פרסים, בהם הפרסים הראשונים בפסטיבל הקולנוע ירושלים, פסטיבל הקולנוע בייג'ין ופרסים מהאיגוד הבינלאומי של בתי הספר לקולנוע.

הצלחת הסרט הקצר הביאה את גלר להוליווד, שם הוא מכר מאז מספר תסריטים, בהם מותחן הריגול  "בודד בדמשק" עבור Double E Pictures של אריק אייזנר, המבוסס על סיפורו של המרגל הישראלי אלי כהן, וכעת הוא מעבד את הסרט הקצר שלו לסרט באורך מלא, שעלילתו תתרחש בוושינגטון די סי. כמו כן, גלר כותב סדרת טלוויזיה המבוססת על סיפור המכבים יחד עם היוצר של הסדרה "רומא", וויליאם מקדונלד.

לצפייה בסרט הקצר "דרכים" >