טקס סיום לתלמידי המכינות והלומדים האקדמיים התקיים בקמפוס

הטקס התקיים במסגרת היחידה לנוער שוחר מדע ע"ש לאוטמן

02 אפריל 2015
טקס סיום לתלמידי המכינות והלומדים האקדמיים

טקס סיום חגיגי לתלמידי המכינות והלומדים האקדמיים התקיים ביום חמישי ה- 26.3.2015 ביחידה לנוער שוחר מדע ע"ש לאוטמן.

בטקס הוענקו תעודות סיום לתלמידי תיכון הלומדים במכינה, ולתלמידי תיכון בוגרי מכינה, הלומדים באוניברסיטת תל-אביב קורסים נבחרים מפקולטות האוניברסיטה השונות כגון משפטים, רפואה, חברה, רוח, אומנויות וכד'.

הסטודנטים הלומדים במעמד מיוחד, צוברים קרדיט אקדמי אשר יעמוד לזכותם בעתיד עם קבלתם לאוניברסיטת תל-אביב ולכל מוסד אקדמי אחר.

נעם לאוטמן, יו"ר קרן לאוטמן, חילק אות הוקרה להצטיינות חברתית-ערכית לזכרו ולרוח עשייתו ופועלו של דב לאוטמן ז"ל. כמו כן הרצתה ד"ר מאיה קרמן-להט, אורחת הטקס, בנושא "הרצאה בסימן שאלה".