פרופ' יעקב פרנקל נבחר לכהונה שנייה כיו"ר חבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב

נשיא אוניברסיטת תל אביב, פרופ' יוסף קלפטר: "משוכנע שפרופ' פרנקל ימשיך לתרום מכישוריו הרבים לפיתוחה של אוניברסיטת תל אביב"

01 יוני 2017
פרופ' יעקב פרנקל נבחר לכהונה שנייה כיו"ר חבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב

חבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב בחר בפרופ' יעקב פרנקל  כיו"ר חבר הנאמנים למשך כהונה שנייה. חבר הנאמנים החליט לאמץ ברוב גורף את המלצת ועדת החיפוש שבראשה עמד פרופ' חיים בן שחר.

פרופ' פרנקל, נגיד בנק ישראל לשעבר וחתן פרס ישראל לכלכלה, מכהן כיו"ר בנק JPMorgan Chase International וכיו"ר חבר הנאמנים של "קבוצת השלושים" (G-30). בעבר שימש פרופ' פרנקל בין היתר כראש הקתדרה ע"ש וייספלד באוניברסיטת תל אביב וכראש הקתדרה ע"ש רוקפלר באוניברסיטת שיקגו.

נשיא אוניברסיטת תל אביב, פרופ' יוסף קלפטר, בירך את פרופ' פרנקל ואמר כי הוא משוכנע שפרופ' פרנקל ימשיך לתרום מכישוריו הרבים לפיתוחה של אוניברסיטת תל אביב.

פרופ' יעקב פרנקל הודה לחבר הנאמנים על האמון שנתנו בו, זו הפעם השנייה, ואמר כי ימשיך לפעול למען מיצובה של אוניברסיטת תל אביב כאחת מהמוסדות האקדמאיים המובילים בארץ ובעולם.