הסרט "צילום משפחתי" התקבל לתחרות הסרטים הקצרים של פסטיבל ירושלים

מדובר בסרטה הדוקומנטרי הראשון של הסטודנטית בת סער רביב

29 יולי 2021
בת סער רביב

ברכות לסטודנטית בת סער רביב מבית הספר לקולנוע ולטלוויזיה ע"ש סטיב טיש, שסרטה "צילום משפחתי" התקבל לתחרות הסרטים הקצרים של פסטיבל ירושלים. מדובר בסרט מסע של אם ובת, אשר מנסות יחד לבנות מחדש את סיפורן.

הסרט, שנעשה במסגרת סדנת הדוקו של ארנון גולדפינגר, עוסק בזיכרון נוסטלגי של משפחה. בעזרת כמה קלטות ישנות שקיבלה מאמה, מנסה הבמאית לתקשר עם עברה ועם הנוכחות הנעדרת של אביה. הצפייה בקלטות הופכת אותה לאובססיבית לזכרונות שצפים, והיא מתחילה לתעד את ההווה שלה בניסיון להבין משהו על העבר.

בת סער רביב היא סטודנטית שנה רביעית בחוג לקולנוע. גדלה בראש העין ומתגוררת כיום בתל אביב. "צילום משפחתי" הוא סרטה הדוקומנטרי הראשון.

בוגרות ובוגרים שיציגו אף הם את סרטיהם בפסטיבל: הדס בן ארויה, פיני טבגר, איתמר לפיד ויאיר אשר בתחרות הסרטים באורך מלא, דוד פישר שיציג את סרטו בהקרנה מיוחדת, אתי ציקו, סופי ארטוס, ואיל אלישע בתחרות הסרטים הקצרים וציון אברהם חזן בתחרות לאמנות וידאו וקולנוע נסיוני.