שבוע הסייבר 2017 יוצא לדרך

כ-7,000 משתתפים מכל רחבי העולם ישתתפו בעשרות אירועים שיתקיימו בין ה-26 ל-29 ביוני, ויעסקו בנושאים החמים ביותר בתחום הסייבר

14 יוני 2017

ב-25 ביוני ייפתח שבוע הסייבר באוניברסיטת תל אביב. גולת הכותרת של שבוע הסייבר, שמתקיים זו השנה השביעית ברציפות, היא כנס הסייבר הבינלאומי השנתי, אשר יתקיים בין ה-27-26 ביוני, במעמד ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו. שבוע הסייבר יסתיים ב-29.6.17.

במסגרת אירועי שבוע הסייבר מתקיימים למעלה מ-45 אירועים, העוסקים במגוון רחב של סוגיות מרכזיות בתחום הסייבר. אירועים אלה מאפשרים דיון מעמיק ופורה בקרב באי הכנס ונותנים במה וחשיפה לסוגיות חשובות אלו. בין אירועי שבוע הסייבר: כנס בינה מלאכותית, אירועי פרטיות ואירועי היבטים משפטיים, כנס IoT, מושב פשיעת סייבר, כנס תעופה וסייבר, אירוע Blockchain, מושב ביטוחי סייבר, אירוע גיוס כ"א, כנס אקדמי, כנס טכנולוגי, אתגר סייבר, תחרות סטרטאפים, BSides TLV ועוד.

לאור הצלחתו הרבה לאורך השנים, אשר הביאה עמה מומחים מרחבי העולם, צפויים להגיע השנה כ-7,000 משתתפים מכ-50 מדינות. באי הכנס יזכו להרצאות מרתקות מפי מומחים ובכירים בינלאומיים בתחום הסייבר.

ראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו, יפתח את המליאה הראשית. בין הדוברים הבכירים הנוספים:

• ד"ר אביתר מתניה, ראש מערך הסייבר הלאומי במשרד רה"מ
  • ראש השב"כ נדב ארגמן
  • אלוף נדב פדן, ראש אגף התקשוב וההגנה בסייבר בצה"ל
  • תומאס בוסרט, יועץ ביטחון המולדת לנשיא ארה"ב בבית הלבן
  • מייקל דניאל, לשעבר מתאם תחום הסייבר בבית הלבן ויועץ מיוחד לנשיא ארצות הברית
  • רוהיט גאי, נשיא RSA
  • ברוס שנייר, גורו הסייבר העולמי
  • הגנרל קית' אלכסנדר, ראש ה-NSA לשעבר
  • כריס אינגליס, סגן ראש ה-NSA לשעבר
  • ד"ר דבורה פרינק, ראש מערך המחקר ב-NSA
  • דייב דה-וולט, יו"ר חברת Claroty
  • ריק אקיוורה, סגן נשיא Intel Security
  • ועוד רבים

מדינת ישראל היא מובילה עולמית בתחום הסייבר, ושבוע הסייבר מהווה הזדמנות מצוינת לדיון ולמפגש עם משקיעים, בכירים מהתעשיות, נציגי ממשלה, מומחים מתחום הסייבר, האקרים, אנשי אקדמיה וחוקרים, אנשי צבא, מנהלי מערכות מידע ומשלחות מחו"ל שיגיעו לישראל.

לאתר שבוע הסייבר >