הסופר עמוס עוז יתארח במועדון העסקי-אקדמי של אוניברסיטת תל-אביב

הסופר עמוס עוז יתארח במועדון העסקי-אקדמי באירוע לציון השנה העברית החדשה, במסגרת מפגשי המועדון השנתיים עם אישים בולטים בחברה הישראלית והבינלאומית

23 ספטמבר 2014

הסופר עמוס עוז יתארח במועדון העסקי-אקדמי של אוניברסיטת תל-אביב, באירוע לציון השנה העברית החדשה. עוז ישתף את האורחים בסודות יצירתו ויענה על שאלות הקהל. עמוס עוז הוא הסופר הישראלי המתורגם ביותר, וזכה לפרסים יוקרתיים לספרות בישראל ובעולם, בהם פרס ישראל, פרס גתה ועוד. הוא בעל תואר ד"ר לשם כבוד של אוניברסיטת תל-אביב וחתן פרס דן דוד.

המועדון העסקי-אקדמי של אוניברסיטת תל-אביב הוא הממשק שבין הקהילה העסקית והקהילה האקדמית בישראל, וחברים בו ראשי העולם העסקי, בכירי החברות המובילות במשק, לצד הנהגת אוניברסיטת תל-אביב. חברי המועדון מוזמנים בכל שנה למפגשים מרתקים ובלתי אמצעיים עם אישים בולטים בחברה הישראלית והבינלאומית. בין אורחי המועדון בשנים קודמות: ראש השב"כ לשעבר יובל דיסקין, האמן הבינ"ל דייל צ'יהולי, המעצב רון ארד ועוד.

האירוע לחברי המועדון העסקי-אקדמי בלבד.

פרטים נוספים על המועדון העסקי-אקדמי בטלפון: 03-6405808