מחווה לסרטי בית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש באוניברסיטת דרום קליפורניה

האוניברסיטה המובילה בקליפורניה תערוך מחווה מיוחדת ותקרין שלושה סרטים קצרים ופיצ'ר של בית הספר לקולנוע וטלוויזיה

08 מאי 2018
מתוך הסרט "עשרה צלצולי פעמונים" של אלי ריזק

באירוע שחוגג את חלקו הראשון של שיתוף הפעולה בין בית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש ובית הספר לקולנוע של אוניברסיטת קליפורניהUSC , ייערך ערב מחווה לסרטי הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב.

בין הסרטים אשר יוקרנו במהלך הערב ניתן למצוא את הסרטים "עשרה צלצולי פעמונים" של אלי ריזק, "גבולות" של דנה לרר, ו"מכתב אהבה למ"מ" של עטרה פריש, והפיצ'ר "אנשים שהם לא אני" של הדס בן ארויה שנעשה במסגרת פרויקט הגמר שלה. סרטים אלה הוקרנו בפסטיבלים רבים בארץ ובחו"ל בעבר כמו טרייבקה, ירושלים, מונפלייה, פלאטה דל מאר, לוקרנו, מונפליה, מוסקבה, פסטיבל הסטודנטים ועוד, ואף זכו בעשרות פרסים.

את בית הספר תייצג הבוגרת דנה לרר, במאית, תסריטאית ושחקנית, יוצרת הסרט "גבולות", אשר תקיים מפגש עם הסטודנטים באל.איי, תענה על שאלותיהם ותספר על הליך היצירה האישי שלה.

חלקו השני של שיתוף הפעולה יהיה מחווה דומה שתתקיים לאוניברסיטתUSC  במסגרת פסטיבל הסטודנטים של תל אביב 2019, אחד מבין פסטיבלי הסטודנטים החשובים בעולם שהוקם ביוזמת בית הספר ומנוהל ומופק על-ידי סטודנטים.