קבוצת סטודנטים מבית הספר להנדסה מכנית זכתה במקום ה-4 בתחרות בינלאומית

בתחרות שהתקיימה בטוסון, אריזונה, התחרו קבוצות הסטודנטים במגוון משימות של בניית והטסת מזל"ט

13 אפריל 2015
קבוצת סטודנטים מבית הספר להנדסה מכנית זכתה במקום ה-4 בתחרות בינלאומית

קבוצת סטודנטים מבית הספר להנדסה מכנית בפקולטה להנדסה ע"ש  איבי ואדלר פליישמן זכתה הלילה במקום ה-4 בתחרות בינלאומית של בניית והטסת מזל"ט - AIAA DESIGN BUILD FLY בטוסון, אריזונה.

לתחרות נרשמו כמאה קבוצות מכל העולם, ורק 13 קבוצות השלימו את כל המשימות, כולל המשימה הקשה מכולן שכללה המראה קצרה עם משקל מירבי ו-3 הקפות. במשימה זו זכתה הקבוצה של אוניברסיטת תל-אביב במקום הראשון.

זו השנה השנייה שבה נציגי ביה"ס להנדסה מכנית באוניברסיטת תל-אביב משתתפת בתחרות. ברכות למנחי הפרויקט - מר שלמה צח ומר אלי כץ, לראש הקבוצה אלעד ונטורה ולשמונת חברי הקבוצה האחרים. תודות מגיעות גם לפרופ' יורם רייך, לד"ר תומר בכר ולמר אלישע עמרמי.