מעודכן ליום ראשון 21 באוגוסט 2005

0668.3133  הסעודה בתרבות הצרפתית המודרנית
פרופ' אלישבע רוזןסמינר
הסמינר יעסוק בדפוסיה ומוסדותיה של תרבות האכילה בצרפת לאחר המהפיכה. כיצד התגבשו? מה היו דרכי הפצתם? אלו תמורות חלו בהם? כיצד הפכו לנכס לאומי ולמרכיב משמעותי בתפיסת הזהות הצרפתית? תשומת לב מיוחדת תוקדש לפן הלשוני של תהליכים אלה, לגילוייו ולמאפייניו השונים של השיח הגסטרונומי ולדרכי השתקפותו בספרות היפה.
מועדי הבחינות:
מועד א' של סמסטר ב' הוא בחינת-בית או עבודה שלא נקבע עבורה תאריך.
מועד ב' של סמסטר ב' הוא בחינת-בית או עבודה שלא נקבע עבורה תאריך.