איכות הסביבה - היום שאחרי הסגר: פאנל מקוון

"שירת הטבע" - מפגש ראשון בסדרת אירועים מקוונים של ארגון בוגרי ובוגרות אוניברסיטת תל אביב

03 במאי 2020, 18:30 - 20:00
וובינר בזום
ללא תשלום
איכות הסביבה - היום שאחרי הסגר: פאנל מקוון

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב גאה להשיק סדרת אירועי אונליין, ולהזמינכם לקחת חלק באירוע ראשון בנושא:"איכות הסביבה - היום שאחרי הסגר".

בפאנל יקחו חלק הבוגרות והבוגרים:

• עו"ד עידית רייטר - שותפה, ראש מחלקת דיני סביבה וקיימות גולדפרב, זליגמן ושות', עורכי דין, בוגרת הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב.
  • שרון ברק - מייסדת ומנהלת תחום טכנולוגיות ב"סולוטום טכנולוגיות בע"מ", בוגרת הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב.
  • ד"ר רם פישמן - חוקר בפקולטה למדעי החברה בחוג למדיניות ציבורית באוניברסיטת תל אביב, מומחה לקיימות, בוגר הפקולטה למדעים מדויקים באוניברסיטת תל אביב.
  • פרופ' דרור אבישר - ראש קבוצת המחקר ההידרוכימית וראש המרכז לחקר המים, ביה"ס לסביבה ומדעי כדור הארץ, הפקולטה למדעים מדויקים, בוגר הפקולטות למדעי הרוח ולמדעים מדויקים באוניברסיטת תל אביב.
  • אביב לביא - מנחה הפאנל, עיתונאי ישראלי, בוגר הפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב.

האירוע יתקיים ביו ראשון 3.5.20, בשעה 18:30.

להרשמה מראש >

* לינק לצפייה בוובינר יישלח לך מבעוד מועד.