מפגש יוצא דופן עם הסופר האיטלקי ארי דה לוקה והסופרות ואלרי זנאטי ואריאן בואה

"לכתוב את מלחמת העולם השנייה היום: מפגש סופרים"

14 במאי 2015, 9:00 - 12:00
חדר 496, בניין גילמן
ללא תשלום
"לכתוב את מלחמת העולם השנייה היום: מפגש סופרים"

מפגש ייחודי של סופרים יתקיים באוניברסיטת תל-אביב סביב הנושא "לכתוב את מלחמת העולם השנייה היום".

במפגש ישתתף הסופר האיטלקי הידוע ארי דה לוקה, מחבר "הר אדוני". הוא ייקח חלק בשולחן עגול בהנחיית פרופ' רות עמוסי מאוניברסיטת תל-אביב, בנושא האתגרים של הכתיבה העכשווית על מלחמת העולם השנייה, יחד עם שתי סופרות צרפתיות שיצירותיהן החדשות זכו לשבחי הביקורת:

• אריאן בואה, מחברת "עולמה של חנה" (2011) ו-"בלי לשכוח" (2014),
  • ואלרי זנאטי, מתרגמת יצירותיו של אהרון אפלפלד ומחברת "יעקב, יעקב" (2014).

בחלק השני של הבוקר תיערך שיחה של שלמה מלכה, סופר וראש מגזין L’Arche , עם ארי דה לוקה.

האירוע מאורגן על ידי המכון לפואטיקה וסמיוטיקה ע"ש פורטר, החוג לספרות באוניברסיטת תל-אביב ואגודת הידידים הצרפתים של אוניברסיטת תל-אביב,  בהשתתפות המכון הצרפתי של תל-אביב ו-i24 .

המפגש יתקיים בצרפתית עם תרגום סימולטני לעברית.