יריד התעסוקה השנתי של אוניברסיטת תל-אביב

ללא תשלום
יריד התעסוקה

צעד ראשון לקריירה ביריד התעסוקה של אוניברסיטת תל-אביב

המרכז לפיתוח קריירה של אוניברסיטת תל-אביב ואגודת הסטודנטים מקיימים את יריד התעסוקה השנתי ה-35. כמיטב המסורת, ישתתפו ביריד כ-100 חברות ענק ומעסיקים במגוון תחומים, אשר יציעו לסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב את המשרות הנחשקות במשק.

בין החברות השונות, תוכלו לפגוש את טבע, amdocs, התעשייה האווירית לישראל, Apple ,Check Point, IBM, Wix ועוד.

שלושה מתחמים מחכים לכם:

• מדעים מדוייקים, הנדסה וננו טכנולוגי. מיקום: רחבת סוראסקי (הספריה המרכזית)
  • ניהול, חברה, סביבה ומשפטים. מיקום: שדרת רקאנטי
  • המתחם הרב תחומי. מיקום: מול בניין רקאנטי, לכיוון בניין קיקואין.

עולם רב-תחומי

יריד התעסוקה מייצר קשר בלתי אמצעי בין החברות המובילות במשק, לבין הסטודנטים והסטודנטיות של האוניברסיטה. בהמשך לשנה שעברה, ישתתפו השנה ביריד מעל 30 חברות ומעסיקים מהעולם הרב-תחומי, על מנת לתת מענה לכלל הסטודנטים, בדגש על סטודנטים מתחומי מדעי הרוח והחברה.

בין החברות שיגיעו למתחם זה: אלעל, מסע ישראלי, שירות התעסוקה הישראלי, צוערי שה"ם ועוד.

מומלץ להצטייד בקורות חיים.